top of page
Wespen bestrijden

Last van wespen of hoornaars?

Laat ons de strijd aangaan met deze zoemende indringers. Onze professionele bestrijders weten precies hoe ze wespen- en hoornaarnesten veilig en effectief moeten aanpakken. Bescherm uzelf en uw omgeving tegen hun stekende plaag. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet weer van een zorgeloze zomer!

WESPEN EN HOORNAARS

Ongedierte bestrijden

PROFESSIONELE BESTRIJDING MET GARANTIE 

Leefwijze:

Wespen en hoornaars zijn bekende insecten die we vaak tegenkomen in Nederland. Ze behoren tot de familie van de vliesvleugeligen en spelen een belangrijke rol in de natuur als bestuivers en als opruimers van andere insecten. Echter, wanneer ze zich in de buurt van menselijke bewoning bevinden, kunnen ze overlast veroorzaken.

 

Wespen zijn sociaal levende insecten die in kolonies leven. Ze bouwen nesten van papier-maché-achtig materiaal, meestal in holle bomen, onder de grond of in de buurt van gebouwen. Hoornaars zijn een grotere soort wesp, met een geel-zwart gestreept lichaam en een karakteristieke kop. Ze hebben ook nesten, vaak in bomen, schuren of zolders.

 

Bestrijding:

Hoewel wespen en hoornaars een belangrijke rol spelen in de natuur, kan het nodig zijn om ze te bestrijden wanneer ze een bedreiging vormen voor de veiligheid en het welzijn van mensen. Het is belangrijk om te weten dat het zelf verwijderen of vernietigen van een wespennest gevaarlijk kan zijn en niet wordt aanbevolen. Het is beter om een professionele ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen.

Bij Piket Services hebben wij de kennis, ervaring en de juiste middelen om wespen- en hoornaarnesten veilig en effectief te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat de behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en het minimaliseren van risico's voor mens en milieu.

Het is ook belangrijk om preventieve maatregelen te nemen om wespen en hoornaars weg te houden van uw leefomgeving. Dit kan onder meer het afdichten van openingen en scheuren in gebouwen, het opruimen van voedselresten en het vermijden van zoete geuren in de buitenlucht omvatten.

Als u last heeft van wespen of hoornaars en hun nesten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kunnen u adviseren en de juiste oplossing bieden om uw omgeving vrij te maken van deze hinderlijke insecten.

BESTEL HIER DIRECT

WIJ KOMEN BINNEN 24 UUR LANGS VOOR EEN BESTRIJDING

Let op! Deze behandeling is alleen voor particulieren. Bent u een zakelijke klant neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul op onze site het zakelijke aanvraagformulier in. 

bottom of page