top of page
Motten bestrijden

Heeft u last van Kleermotten?

Wij zijn hier om ze te bestrijden en jouw huis te bevrijden van deze vervelende beestjes. Met onze professionele aanpak en doeltreffende oplossingen zorgen we ervoor dat motten geen kans meer krijgen. Of het nu gaat om kledingmotten, voedselmotten of tapijtkevers, wij hebben de kennis en ervaring om ze effectief te bestrijden. Neem vandaag nog contact met ons op.

KLEERMOTTEN EN VOEDSELMOTTEN

Kruipruimte isoleren

PROFESSIONELE BESTRIJDING EN ADVIES

Motsoorten zoals kledingmotten, voedselmotten en tapijtkevers kunnen een vervelende plaag vormen in huizen en bedrijven. Ze gedijen goed in donkere en warme omgevingen en voeden zich met organisch materiaal zoals stoffen, voedselvoorraden en zelfs dierlijke producten.

Leefwijze:

Motten leggen eitjes op geschikte voedselbronnen, zoals kleding, meubels of voorraden in de keuken. De larven voeden zich met deze materialen en veroorzaken schade door gaten en vraatsporen achter te laten. Ze gedijen goed in vochtige omstandigheden en verstoppen zich vaak in donkere hoeken, kieren en scheuren.

Bestrijding:

Om motten effectief te bestrijden, is het belangrijk om de bron van de besmetting te identificeren en aan te pakken. Dit kan variëren van het grondig reinigen en stofzuigen van aangetaste gebieden tot het verwijderen van besmette materialen. Het is ook raadzaam om voedselvoorraden goed afgesloten te bewaren en regelmatig te controleren op tekenen van besmetting.

Piket Services kan worden ingeschakeld voor een grondige en doeltreffende aanpak van mottenplagen. Wij maken gebruik van veilige en effectieve bestrijdingsmethoden, zoals het toepassen van insecticiden of het plaatsen van speciale vallen om de populatie te verminderen.

Het voorkomen van mottenplagen is ook belangrijk. Dit kan worden bereikt door regelmatig schoon te maken, kleding en textiel op te bergen in luchtdichte containers, voedselvoorraden goed af te sluiten en regelmatig te controleren op tekenen van besmetting.

Als je te maken hebt met een mottenprobleem, is het raadzaam om professioneel advies in te winnen en actie te ondernemen om verdere verspreiding te voorkomen. Door snel en effectief te handelen, kun je jouw huis of bedrijf vrijhouden van deze ongewenste gasten.

BESTEL HIER DIRECT

WIJ KOMEN BINNEN 24 UUR LANGS VOOR EEN BESTRIJDING

Let op! Deze behandeling is alleen voor particulieren. Bent u een zakelijke klant neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul op onze site het zakelijke aanvraagformulier in. 

bottom of page