top of page
Kakkerlakken bestrijden

Last van Kakkerlakken?

Laat ons de strijd aangaan tegen deze ongewenste gasten in uw huis. Onze deskundige bestrijders staan klaar om uw woning kakkerlakvrij te maken. Met effectieve en veilige methoden zorgen wij voor een blijvende oplossing. Kakkerlakken hebben geen kans meer! Neem vandaag nog contact met ons op.

KAKKERLAKKEN

Houtworm bestrijden

PROFESSIONELE BESTRIJDING EN WERING

Leefwijze:

Kakkerlakken zijn nachtelijke insecten die zich snel kunnen vermenigvuldigen en zich vaak verschuilen in warme en vochtige omgevingen. Ze zijn voornamelijk actief in de nacht en kunnen zich gemakkelijk verspreiden door kieren, naden en zelfs door leidingen. Deze ongewenste gasten kunnen voedselbronnen besmetten, allergieën veroorzaken en zelfs ziektes verspreiden. Het is daarom belangrijk om snel en doeltreffend actie te ondernemen bij een kakkerlakkenprobleem.

Soorten in Nederland:

In Nederland komen verschillende soorten kakkerlakken voor, waaronder de Duitse kakkerlak (Blattella germanica) en de Oosterse kakkerlak (Blatta orientalis). Beide soorten gedijen goed in warme en vochtige omgevingen, zoals keukens, badkamers en kelders. Het herkennen van de specifieke soort is belangrijk voor een effectieve bestrijding.

Onze aanpak:

Bij Piket Services begrijpen we de urgentie van het bestrijden van kakkerlakken. Onze professionele bestrijders zijn goed getraind en uitgerust met de nieuwste technieken en methoden om deze plaag effectief te bestrijden. We beginnen met een grondige inspectie om de omvang van het probleem vast te stellen en identificeren de bronnen en schuilplaatsen van de kakkerlakken. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt bestrijdingsplan op dat past bij uw specifieke situatie.

Onze bestrijdingsmethoden zijn veilig en milieuvriendelijk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën. We maken gebruik van geavanceerde technieken, zoals gelokaliseerde behandelingen, lokmiddelen en afdichting van mogelijke toegangspunten, om de kakkerlakken effectief te elimineren en herbesmetting te voorkomen.

 

Vertrouw op onze ervaring en expertise om uw huis, bedrijf of instelling kakkerlakvrij te maken en te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en doeltreffende oplossing.

BESTEL HIER DIRECT

WIJ KOMEN BINNEN 24 UUR LANGS VOOR EEN BESTRIJDING

Let op! Deze behandeling is alleen voor particulieren. Bent u een zakelijke klant neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul op onze site het zakelijke aanvraagformulier in. 

bottom of page