top of page
Zilvervisjes bestrijden

Last van Zilver- of papiervisjes?

Heb je genoeg van die snelle en glibberige insecten die zich overal in je huis verstoppen? Wij hebben de oplossing voor je! Met onze effectieve bestrijdingsmethoden zorgen we ervoor dat zilvervisjes geen schijn van kans meer hebben. Laat ons team van experts je helpen om een schoon en insecten vrij huis te creëren, waar je met gemoedsrust kunt ontspannen. Neem vandaag nog contact met ons op.

ZILVER-, PAPIER- EN OVENVISJES

Zwambestrijding

PROFESSIONELE BESTRIJDING EN WERING

Leefwijze van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes:

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes behoren tot de groep van zogenaamde zilvervisachtigen. Ze zijn kleine, platte insecten met een zilverachtige glans en bewegen zich snel en soepel. Deze insecten gedijen goed in warme en vochtige omstandigheden, zoals keukens, badkamers en kelders. Ze hebben een voorkeur voor donkere plekken en voeden zich met zetmeelrijke materialen zoals papier, behang, boeken, textiel en voedselresten.

Bestrijding van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes:

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen zodra je tekenen van zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes in huis opmerkt. Deze insecten kunnen zich snel voortplanten en zich verspreiden naar andere delen van het huis.

 

Hier zijn enkele tips voor effectieve bestrijding:

  1. Hygiëne: Houd je huis schoon en opgeruimd. Verwijder voedselresten en zorg ervoor dat er geen vochtige plekken zijn waar ze zich kunnen nestelen.

  2. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie in vochtige ruimtes om de luchtvochtigheid te verminderen. Dit maakt de omgeving minder aantrekkelijk voor deze insecten.

  3. Afdichten van kieren en naden: Dicht alle kieren en naden in muren, vloeren en plafonds af om te voorkomen dat ze toegang krijgen tot je huis.

  4. Voedselopslag: Bewaar voedsel in luchtdichte containers om te voorkomen dat ze zich voeden met voedselresten.

  5. Natuurlijke bestrijdingsmiddelen: Er zijn enkele natuurlijke bestrijdingsmiddelen beschikbaar, zoals diatomeeënaarde en essentiële oliën, die kunnen helpen bij het bestrijden van deze insecten. Raadpleeg een professional voor het juiste gebruik en de veiligheid van deze middelen.

 

Als je merkt dat de plaag aanhoudt of verergert, is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen.

Bij Piket Services begrijpen we de hinder en ongemakken die veroorzaakt kunnen worden door zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Daarom bieden wij effectieve en professionele bestrijdingsdiensten om deze insecten te elimineren en jouw leefomgeving weer vrij van plaaginsecten te maken.

 

Onze aanpak begint met een grondige inspectie van de betreffende ruimtes om de omvang van de plaag vast te stellen en mogelijke bronnen en schuilplaatsen te identificeren. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt bestrijdingsplan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Onze professionele ongediertebestrijders zijn goed getraind en ervaren in het veilig toepassen van deze bestrijdingsmiddelen. Daarnaast geven we ook advies en aanbevelingen om herhaling van de plaag te voorkomen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze professionele ongediertebestrijders jou helpen bij het bestrijden van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Geniet weer van een huis zonder deze ongewenste gasten en laat ons zorgen voor een effectieve en duurzame oplossing.

BESTEL HIER DIRECT

WIJ KOMEN BINNEN 24 UUR LANGS VOOR EEN BESTRIJDING

Let op! Deze behandeling is alleen voor particulieren. Bent u een zakelijke klant neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul op onze site het zakelijke aanvraagformulier in. 

bottom of page