top of page
Vloerisolatie

Isolatie mogelijkheden laten onderzoeken?

Lagere energiekosten en een aangename vloer, dat is pas slim investeren. Ontdek de voordelen van vloerisolatie en geniet van een comfortabeler en duurzamer huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vloerisolatie

Welkom op onze website, dé plek waar u alles kunt vinden over vloerisolatie en de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw vloer optimaal te isoleren.

 

Ontdek de vele voordelen van vloerisolatie en leer hoe het uw comfort verhoogt, energie bespaart en bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Vloerisolatie is een effectieve manier om de temperatuur in uw woning te reguleren en warmteverlies te verminderen. Door uw vloer goed te isoleren, voorkomt u dat koude lucht vanuit de kruipruimte uw woning binnendringt en dat de warmte van uw verwarming in de grond verdwijnt. Dit resulteert niet alleen in een aangenamere leefomgeving, maar ook in lagere energiekosten.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vloerisolatiesystemen die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben:

  1. Tonzon vloerisolatie: Dit innovatieve systeem maakt gebruik van speciale thermoskussens die onder uw vloer worden aangebracht. Deze kussens weerkaatsen de warmte terug de woning in, waardoor u minder energie verliest en een aanzienlijke energiebesparing kunt realiseren.

  2. PIF vloerisolatie: PIF staat voor PolyIsocyanuraat Folie en is een hoogwaardige isolatiefolie die zeer dun en flexibel is. Het wordt direct tegen de onderkant van de vloer aangebracht en zorgt voor een uitstekende isolatie. Dit systeem is uitermate geschikt voor situaties waarbij beperkte ruimte beschikbaar is.

  3. Glaswol isolatie: Glaswol is een bekend en veelgebruikt isolatiemateriaal. Het wordt in de vorm van matten of rollen onder de vloer geplaatst. Glaswol heeft goede thermische isolatie-eigenschappen en biedt tevens geluidsisolatie. Het is een betaalbare en efficiënte optie voor vloerisolatie.

Onze ervaren specialisten staan klaar om u te adviseren over welk vloerisolatiesysteem het meest geschikt is voor uw situatie. Ze zullen uw woning grondig inspecteren en u voorzien van een op maat gemaakt advies. Daarnaast zorgen wij voor een vakkundige installatie, zodat u kunt genieten van een goed geïsoleerde vloer en de voordelen die het met zich meebrengt.

Investeer vandaag nog in vloerisolatie en profiteer van een beter binnenklimaat, lagere energiekosten en een duurzamere woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen we voor een comfortabel en energiezuinig huis met de juiste vloerisolatie-oplossing die bij uw behoeften past.

Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
bottom of page