top of page
Kruipruimte isoleren

Kruipruimte inspectie aanvragen

Wanneer u twijfelt of uw pand last heeft van houtaantasters, vocht of andere problemen ter betrekking van de kruipruimte dan kunnen wij dit voor u vaststellen. Piket services voert vrijblijvend een inspectie uit binnen twee werkdagen. Vraag hieronder uw inspectie aan.

Kruipruimte renovatie

Piket Services kan voor u kleine reparaties uitvoeren tot het compleet renoveren van de kruipruimte. Vraag hierboven een gratis inspectie aan en zonodig een vrijblijvende offerte. 

 • Vloerisolatie

 • Bodemisolatie

 • Ventilatievoorzieningen

 • Draagconstructie herstellen

 • Metselwerk herstellen

Vloerisolatie

Gezien de energieprijzen en de verduurzaming van de economie kiezen veel mensen om hun huis beter te isoleren. Verschillende gemeentes hebben zelfs een subsidie regeling voor het verduurzamen van uw woning. Deze subsidie geldt ook voor het aanbrengen van vloer- en bodemisolatie. Piket Services biedt verschillende manieren van isoleren aan. Wij maken gebruik van de volgende materialen: 

 

 • Tonzon thermozakken met luchtkamers

 • Glas- of steenwol isolatie

 • PIF isolatie 

 

Heeft u interesse in het isoleren van uw vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan een gratis inspectie aan via bovenstaande link.

 

Bodemisolatie

Bodemisolatie wordt vaak vergeten maar is misschien nog wel belangrijker dan vloerisolatie.  Bodemisolatie zorgt voor een droog klimaat in uw kruipruimte. In kruipruimte ontstaat vaak schimmelvorming omdat de luchtvochtigheid  vaak vrij hoog is in de kruipruimte. Na het inbrengen van de bodemisolatie zal het condenserende grondwater verdampen of onder de isolatielaag blijven afhankelijk van welk product er gebruikt wordt. Hierdoor ontstaat er een droge luchtlaag tussen de bodemisolatie en de verdiepingsvloer welke het klimaat sterk verbeterd. 

Wij maken gebruik van de volgende bodemafsluiters:

 • Isolatiechips  (EPS)

 • Schelpenisolatie

 • Bodemfolies 

Heeft u last van een vochtige kruipruimte of bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan een gratis inspectie aan via bovenstaande link. 

Ventilatievoorzieningen

Een slecht ventilerende kruipruimte kan voor veel problemen zorgen. Buiten de vocht problemen wat het veroorzaakt kunnen er ook zwammen ontstaan. Stilstaande lucht is het ideale klimaat voor houtaantasters als zwammen. Piket Services kan u voorzien in het herstellen van uw bestaande ventilatie kanalen tot het nieuw aanbrengen van een ventilatievoorziening.  Vraag via bovenstaande link een gratis inspectie aan als u hiervoor interesse heeft. 

Draagconstructie

Piket Services is ook beschikbaar voor het herstellen of vervangen van uw draagvloerconstructie. Wij kunnen voor u enkele herstel werkzaamheden uitvoeren op verzwakte draagbalken of een gehele nieuwe vloer plaatsen en de oude verwijderen. Heeft u advies nodig? Bij een vrijblijvende inspectie zullen wij altijd uw draagbalken controleren op draagkracht en hardheid. Boek een inspectie via bovenstaande link. 

 

Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
bottom of page