top of page
Bodemisolatie

Isolatie mogelijkheden laten onderzoeken?

Lagere energiekosten en een aangename vloer, dat is pas slim investeren. Ontdek de voordelen van vloerisolatie en geniet van een comfortabeler en duurzamer huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bodemisolatie

Bodemisolatie: De sleutel tot een gezonde en energiezuinige woning!

 

Met onze hoogwaardige bodemafsluitingstechnieken bieden wij een effectieve oplossing om vocht, kou en ongedierte uit uw kruipruimte te weren. Of het nu gaat om bodemfolie, isolatiechips, isolatieparels of schelpen isolatie, wij hebben de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Onze bodemafsluiters vormen een solide barrière tussen de kruipruimte en de rest van uw huis. Ze voorkomen dat vocht uit de grond opstijgt, waardoor u beschermd wordt tegen schimmelvorming, vochtproblemen en onaangename geuren. Bovendien zorgt de isolerende werking ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden, waardoor u energie bespaart en uw wooncomfort verhoogt.

Bij Piket Services bieden wij diverse bodemafsluiters aan om uw kruipruimte optimaal te isoleren en te beschermen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende bodemafsluiters die wij aanbieden:

  1. Bodemfolie: Bodemfolie is een hoogwaardige kunststoffolie die op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Het vormt een effectieve barrière tegen vocht en dampen uit de grond. Bodemfolie is duurzaam, waterdicht en bestand tegen schimmels en micro-organismen. Het zorgt voor een droge en gezonde leefomgeving.

  2. Isolatiechips: Isolatiechips zijn kleine polystyreenbolletjes die op de bodem van de kruipruimte worden verspreid. Ze vormen een isolerende laag en verminderen warmteverlies. Isolatiechips zijn lichtgewicht, vochtbestendig en hebben een hoge isolatiewaarde. Ze zorgen voor een verbeterde energie-efficiëntie en verhogen het comfort in uw woning.

  3. Isolatieparels: Isolatieparels zijn gemaakt van geëxpandeerd polystyreen en worden gelijkmatig over de bodem van de kruipruimte verspreid. Ze hebben een uitstekende isolatiewaarde en vormen een thermische barrière. Isolatieparels zijn vochtbestendig, schimmelwerend en dragen bij aan een gezonder binnenklimaat.

  4. Schelpen isolatie: Schelpen isolatie bestaat uit natuurlijke schelpen die op de bodem van de kruipruimte worden aangebracht. Schelpen hebben een isolerende werking en zorgen voor een goede vochtregulatie. Ze zijn milieuvriendelijk, duurzaam en kunnen een langdurige isolatieoplossing bieden.

Elke bodemafsluiter heeft zijn eigen specifieke voordelen en toepassingen. Onze ervaren vakmensen adviseren u graag over de meest geschikte optie voor uw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons uw kruipruimte transformeren tot een goed geïsoleerde en droge ruimte.

Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
bottom of page