top of page
Bedwantsen bestrijden

Heeft u last van bedwantsen?

Met onze professionele bestrijdings diensten bieden we een grondige, snelle en discrete aanpak om uw huis weer bedwants vrij te maken. Onze deskundige technici weten precies hoe ze deze hardnekkige plaag moeten aanpakken, met effectieve behandelingen en preventieve maatregelen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op

BEDWANTSEN

Ongedierte

PROFESSIONELE BESTRIJDING EN ADVIES

Leefwijze:

Bedwantsen zijn kleine insecten die voornamelijk 's nachts actief zijn. Ze voeden zich met het bloed van mensen en dieren, waardoor ze zich vaak in de buurt van slaapplaatsen verschuilen. Ze verstoppen zich in matrassen, beddengoed, meubels, scheuren en kieren in muren en vloeren. Bedwantsen kunnen zich snel verspreiden, omdat ze zich gemakkelijk kunnen verplaatsen via bagage, kleding en meubilair.

U kunt zelf enkele stappen ondernemen om bedwantsen te bestrijden:

  1. Grondige reiniging: Maak grondig schoon in de besmette ruimtes, inclusief het beddengoed, matrassen, meubels en tapijten. Was het beddengoed op een hoge temperatuur en stofzuig alle oppervlakken grondig

  2. Verminder schuilplaatsen: Minimaliseer de schuilplaatsen van bedwantsen door scheuren, kieren en andere openingen in muren en vloeren te dichten. Gebruik bijvoorbeeld kit om gaten en spleten af te dichten.

  3. Bevries of verhit: Sommige persoonlijke items die besmet zijn met bedwantsen, zoals kleding en knuffels, kunnen worden behandeld door ze in de vriezer te plaatsen bij een temperatuur van -18 °C gedurende ten minste 4 dagen. Alternatief kun je ze verhitten in de wasdroger op de hoogste temperatuur gedurende minstens 30 minuten.

  4. Stoomreiniging: Bedwantsen kunnen niet overleven bij hoge temperaturen, dus het gebruik van een stoomreiniger op beddengoed, matrassen en andere oppervlakken kan nuttig zijn om ze te doden.

  5. Huur een professional in: Als de bedwantsenplaag aanhoudt of als je merkt dat de besmetting zich verspreidt, is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Ze hebben expertise, ervaring en geavanceerde technieken om effectieve bestrijding uit te voeren.

Bestrijding:

Het bestrijden van bedwantsen kan een uitdagende taak zijn. Het is belangrijk om een professionele aanpak te kiezen om de plaag effectief te elimineren. Onze gespecialiseerde bestrijdingstechnici maken gebruik van geavanceerde methoden en behandelingen om bedwantsen op te sporen, te bestrijden en verdere verspreiding te voorkomen.

Onze aanpak omvat grondige inspectie van de besmette ruimtes, het identificeren van de bron van de besmetting en het behandelen van alle relevante gebieden. We maken gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen die specifiek zijn ontworpen om bedwantsen te doden. Daarnaast geven we advies over preventieve maatregelen om herbesmetting te voorkomen.

Het is belangrijk om bedwantsen snel aan te pakken, omdat ze niet alleen ongemak en jeuk veroorzaken, maar ook gezondheidsrisico's met zich mee kunnen brengen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en doeltreffende bedwantsbestrijding. Ons team staat klaar om je te helpen een bedwants vrije omgeving te creëren en je gemoedsrust te herstellen.

BESTEL HIER DIRECT

WIJ KOMEN BINNEN 24 UUR LANGS VOOR EEN BESTRIJDING

Let op! Deze behandeling is alleen voor particulieren. Bent u een zakelijke klant neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul op onze site het zakelijke aanvraagformulier in. 

bottom of page