top of page

Innovatieve Draagvloeren: Havebo Systeemvloer voor Optimaal Comfort

Door Piket Services


Bij Piket Services streven we voortdurend naar innovatie en het gebruik van geavanceerde technologieën om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. In deze blog willen we de schijnwerpers richten op onze nieuwste techniek voor draagvloeren - de Havebo Systeemvloer. Deze zwevende betonnen vloer met geïsoleerde vul elementen tussen de betonnen dragers biedt aanzienlijke voordelen en een alternatief voor traditionele vloerconstructies.


Wat maakt de Havebo Systeemvloer uniek?

De Havebo Systeemvloer is een innovatieve benadering van draagvloeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne constructietechnieken. Enkele opvallende kenmerken zijn:


  1. Zwevende Betonnen Vloer: De Havebo Systeemvloer maakt gebruik van betonnen dragers die zwevend zijn geplaatst. Dit minimaliseert contactgeluiden en trillingen, wat bijdraagt aan een rustige en comfortabele leefomgeving.

  2. Geïsoleerde EPS Vulelementen: De dragers zijn geïsoleerd met EPS vulelementen. Dit verbetert de thermische isolatie en draagt bij aan energie-efficiëntie in uw woning.

  3. Duurzame Betonnen of Stalen Dragers: U kunt kiezen tussen gewapende betonnen dragers of stalen dragers, afhankelijk van uw voorkeur en de specifieke eisen van het project.

  4. Afgewerkt met Gegoten Zand Cement Vloer: De vloer wordt afgewerkt met een hoogwaardige gegoten zand cement vloer, die duurzaamheid en een strakke afwerking garandeert.


Voordelen van Betonnen Draagvloeren:

  1. Structurele Sterkte: Betonnen draagvloeren bieden uitstekende structurele stabiliteit, wat essentieel is voor de duurzaamheid van uw woning.

  2. Minder Onderhoud: Betonnen vloeren vereisen over het algemeen minder onderhoud dan houten vloeren, waardoor ze een kostenefficiënte keuze zijn op de lange termijn.

  3. Brandwerendheid: Beton heeft uitstekende brandwerende eigenschappen, wat de veiligheid van uw woning verhoogt.

  4. Geschikt voor Vloerverwarming: Betonnen vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, waardoor u geniet van een gelijkmatige warmteverdeling in uw huis.


Bij Piket Services staan we ook nog steeds achter traditionele methoden voor het bouwen van draagvloeren, met houten dragers en plaatmateriaal. Ons team past de gekozen methode aan op basis van uw wensen, de specificaties van het project en de structurele vereisten.


Neem contact met ons op voor meer informatie over onze draagvloeroplossingen en ontdek welke optie het beste past bij uw woning en levensstijl. Bij Piket Services streven we ernaar om u het hoogste niveau van comfort en kwaliteit te bieden.


9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page