top of page
Betonnen draagvloer

Inspectie van uw vloer aanvragen

Wanneer u twijfelt of uw draagvloer vervangen dient te worden. neem dan contact met ons op. Piket services voert vrijblijvend een inspectie uit binnen twee werkdagen. Vraag hieronder uw inspectie aan.

Draagvloer Renovatie

Bij Piket Services begrijpen we dat de basis van elk gebouw begint bij een solide draagvloer. Als specialist in het geheel vervangen van oude draagvloeren, bieden wij een uitgebreide oplossing voor het vernieuwen van uw vloersysteem. Of het nu gaat om een houten draagvloer of een betonnen draagvloer, wij staan klaar om uw vloer te vernieuwen en te voorzien van de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap.

 

Onze Diensten:

  • Vervanging van Draagvloeren: Wij zijn gespecialiseerd in het volledig vervangen van draagvloeren. Of u nu kiest voor een houten draagvloer met een warme uitstraling of de duurzaamheid van betonnen broodjesvloer, wij zorgen voor een vloer die aan uw specifieke wensen voldoet.

  • Isolatie Opties: Onze geplaatste vloeren kunnen worden geïsoleerd met diverse hoogwaardige isolatiematerialen. Dit draagt bij aan energie-efficiëntie en een aangenaam binnenklimaat. Voor meer informatie over de verschillende isolatie technieken vragen wij u contact met ons op te nemen.

  • Afwerkvloeren: Wij verzorgen niet alleen de draagvloer, maar ook de afwerkvloer. Of u nu kiest voor een strakke gietvloer, de warmte van parket, of het gemak van laminaat, wij hebben de expertise om uw vloer perfect af te werken.

  • Vloerverwarming: Maak uw vernieuwde vloer compleet met vloerverwarming. Wij bieden professionele installatie om uw ruimte te voorzien van comfortabele en gelijkmatige warmte.

Bij Piket Services streven we naar duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe wij uw vloer kunnen vernieuwen en verbeteren.

Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
Kruipruimte isoleren
bottom of page